26.5.09

UPDATE: Apa cerita LOGO kita?

Assalamualaikum w.b.t.


Logo dulu...


Logo setelah dikemaskini aeman. (man, kenapa kaki dia ni panjang hah??)

Ini Logo. Ini Logo Blogawan Terengganu. Logo ini dipilih oleh kebanyakan blogger dalam pemilihan logo pada minggu lalu. Logo ini mendapat undi tertinggi berbanding logo-logo lain. Logo ini cantik dan menarik. Saya suka logo ini. (Baca dengan nada buku Mari Membaca)

Kawan-kawan, (nada Upin dan Ipin) memandangkan logo ini sudah dipilih, apakata jika kita sama-sama memberi komen dan pendapat bagi menjadikan logo ini benar-benar menepati kehendak Blogawan Terengganu ditubuhkan.

Ambe malas nak berbicara panjang, adalah baiknya jika pakat-pakat memberi komen membina dan mampu membangkitkan suasana.

Wallahua'lam.

12 ulasan:

amdang81 on 26 Mei 2009 2:53 PTG berkata...

Komen ambe:

1. Nama yang digunakan semestinya Kelab Blogger Terengganu.

2. Perkataan Blogawan@trg tu mungkin ada baik dipenuhkan dengan Blogawan Terengganu.

3.Bertemu kerana Ilmu - ada cadangan untuk tema? Tapi rasanya untuk logo x perlu letak tema. Kalu header ok kot..

4.Tetikus tu dihidupkan skit lagi.. sekali imbas macam Headphone jer..

Wallahua'lam.

Imanulnaim Enterprise on 26 Mei 2009 5:19 PTG berkata...

nak tukar colouring ke

Ibnu Gharib on 27 Mei 2009 10:48 PG berkata...

Ambe setuju cadangan amdang81. Teruskan!

MusafirKerdiL on 29 Mei 2009 12:40 PG berkata...

dalam logo dok perlu letok perkataan banyok2
tema dok payoh tulih dok ape

ni ambe edit daripada feedback komen thread ngundi

http://img43.imageshack.us/img43/5194/logoblogawan.gif

amzar™ on 2 Jun 2009 8:18 PTG berkata...

Huhu...logo tu dh ok....

visit http://wilayahkata.blogspot.com/

Nafastari on 14 Jun 2009 11:30 PTG berkata...

Molek doh... Teruskan!

Masokis on 15 Jun 2009 6:18 PTG berkata...

Lawo doh logo tuh. mmg nampok taring ganu kite. warna pun melenium je napok. nih klu print wak bju mmg semat.

http://programmer-note.blogspot.com

orang ganu on 16 Jun 2009 5:26 PTG berkata...

logo baru ada dlm simpanan amdang..lagi nampak eksklusif..nak buat baju boleh je nak tempah.

amdang81 on 16 Jun 2009 10:28 PTG berkata...

Ok, pakat2 komen lagi..

Imanulnaim Enterprise on 18 Jun 2009 1:05 PTG berkata...

dang ambe rasa bg 2 jenis logo tu...yang tu bulatan tak hbis

amdang81 on 18 Jun 2009 3:09 PTG berkata...

ye ke? jap tgk email semula... huhuhuhu.. sorry!

komando_trg on 18 Jun 2009 3:53 PTG berkata...

Yang update tu pun cantek gok [kaki panjang senang nok main peteh2 sket he3].

Wak transparent kat background, pastu masukkan kat header blog.. puhh, semat tuh.

Catat Ulasan

 
Senarai Blogawan Terengganu

Personal, Pendapat & Politik