14.5.09

Cadangan Logo Blogawan

Assalamualaikum w.b.t...

Memandangkan kesenyapan ketupahan ahli-ahli, makanya ambe membuka posting ini dengan harapan ianya merancakkan gerakerja dan tindakan kita semua. Logo-logo di bawah ini akan diberikan kod untuk diundi.





Kod 0001



Kod 0002



Kod 0003



Kod 0004



Kod 0005



kod 0006



Kod 0007



Kod 0008



Kod 0009


Setiap logo masih boleh diberikan komen membina bagi memastikan logo-logo ini dikemaskini dan menepati citarasa semua pihak.

Harap semua dapat ambil bahagian.

Wallahua'lam.

Nota: Tinggalkan komen membina anda di sini, undi di ruang undian.

9 ulasan:

anTusufi @ SA Sufi on 14 Mei 2009 10:10 PG berkata...

salam...

ambe berkenan pd logo yg ke 0007. tp rasenye lebih comey kalu logo tu dibuat freme...erm, maksud ambe, cam logo 0008 or 0005...ambe dah undi logo 0007 tu...hrp2 le menang, hehehehek

Kak Ummi on 14 Mei 2009 10:47 PG berkata...

Assalamualaikum.

Sekali Kak Ummi scroll down, mata ni terus lekat kat Kod 0007! Tengok-tengok si Antusufi nipun lekat kat situ jugak.Dont worry sheikh...boleh menang ni! Hihi...

Cuba ah adjust siket yang kod 0007 tu biar duk dalam frame..nak tengok comey ke dok lepas adjust.

anTusufi @ SA Sufi on 14 Mei 2009 11:03 PG berkata...

0007 ---> bersiap sedia utk misi 'bondmalaya'...kita putihkan apa yg hitam dan kelam itu :D


psstt: kak ummi...awat lak tak pangkah lagi dlm mesin undi kat atas nung...gane nok menang lagu nih :)

Kak Ummi on 14 Mei 2009 11:13 PG berkata...

Hihihi..dok perasang ader mesin undi kat atas nung!

Wokay..dah undi!

wohulu on 14 Mei 2009 3:18 PTG berkata...

huhh... comei2 blake lakoran logo kat atas nim... 16 kali naik turun susoh nok pilih... memang kreatiflah... sekalung TAHNIAH!!! kalau buleh ambik belaka rasa nok pakai belaka tapi rules tetap rules...
muktamadnya ambe pilih Jamesbond jugok... simple. Apa makna tu?

wohulu on 14 Mei 2009 3:25 PTG berkata...

memang 100% identiti Ganu blog ni... mostly black & white.

roslan_o on 15 Mei 2009 8:10 PG berkata...

mata pada no 1 dan no.7

sedikit komen utk no.7 , kalau blh angkat kaler skit yg mana patut ( esp font atau tikus tu .. )

font blogawan tu nmpk mcm tekno sgt la ..
kalau blh pakai font yg lbh kental sikit dan kurang tekno..

font tag bertemu kerana ilmu tu kene repair skit .. baru international . hehe ..


sekian ..

Mince4AM on 23 Mei 2009 2:13 PTG berkata...

007. tapi nampak sporty skit mcm kelab lumba basikal etc. line putih ditepi bendera patut diletakkan pena bulu ayam.. aku pun dok reti gok

MusafirKerdiL on 29 Mei 2009 12:37 PG berkata...

ambe dok dang nok ngundi
tapi kat komen tu ada syorkan 007 ada frame

ambe try wat frame, amik frame 005
tengok ah gane

http://img43.imageshack.us/img43/5194/logoblogawan.gif

Catat Ulasan

 
Senarai Blogawan Terengganu

Personal, Pendapat & Politik